Goed nieuws! Na de positieve afronding van de proeftuin Events4All in maart van dit jaar gaan we door in het Rijksprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Na een herinrichting van onze projecten, maken wij bekend dat wij in het nieuwe jaar van start gaan met de ‘Impact Generator’. Met het team en de deelnemersraad is actief nagedacht over hoe wij juist in tijden van Corona impact makende projecten kunnen voortzetten. Dat is gelukt. We zijn blij dat we in deze bijzondere tijd een plek kunnen blijven bieden aan jongeren.

Na een eerste succesvolle pilotperiode schalen we nu op van 144 deelnemers naar 240 deelnemers. Het behalen van dit resultaat wordt mogelijk gemaakt door jongeren en lokale partners. Onze partners zijn te vinden in verschillende windstreken van Amsterdam. Zij maken de Impact Generator mogelijk door hun kennis en kunde met betrekking tot jongeren en de inbreng van hun expertise op het gebied van events, sport, ontmoeting en door maatschappelijke impact te genereren.

Samen maken wij het mogelijk om jongeren, aan de hand van verschillende modules, ervaring op te laten doen in de evenementenbranche, maar ook om andere jongeren te ontmoeten, workshops te volgen en toffe projecten op te zetten. Het betreft maatschappelijke projecten die bijdragen aan een sterke en betrokken samenleving.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en alle projecten en initiatieven die door de inzet van jongeren worden uitgevoerd!