Stages & Vacatures.

EventHands is een dynamische organisatie en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die ons kunnen versterken. Kijk hieronder voor mogelijkheden voor een betaalde baan, vrijwilligerswerk of stage bij EventHands.

Trainee.

EventHands biedt het hele jaar door trainingen aan waar jongeren zich als trainee voor aan kunnen melden. Informatie over de trainingen en de module die op dat moment worden aangeboden en de mogelijkheden die er liggen om hierop in te stromen.

Stage.

Er zijn bij ons heel veel mogelijkheden voor het lopen van een stage. Studenten Social Work kunnen het gehele jaar ingezet worden voor begeleiding en groepsactiviteiten ter ondersteuning van de coaches. Studenten leisure & hospitality, eventmanagement en vrijetijd management kunnen ook het hele jaar in worden gezet binnen het leerwerkbedrijf en meedraaien binnen de vele producties die EventHands in opdracht uitvoert. MBO Studenten Event Producer, Event Hand en aanverwante opleidingen zijn ook welkom binnen het productiebedrijf. Neem dus contact met ons op als je interesse hebt!

Vacature.

Op dit momentent hebben we geen vacatures.