Stages & Vacatures.

EventHands is een dynamische organisatie en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die ons kunnen versterken. Kijk hieronder voor mogelijkheden voor een betaalde baan, vrijwilligerswerk of stage bij EventHands.

Jong talent gezocht voor het organiseren van een feestje.

Wij zijn EventHands en we zetten ons in voor jongeren en jongvolwassenen. Wij bieden de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de festival- en evenementenbranche om zo de weg naar werk en/of scholing makkelijker te maken.

Op dit moment zijn we hard op zoek naar jongeren die zelf een evenement zouden willen organiseren om zo in de praktijk te leren wat er allemaal bij het ontwikkelen en organiseren van zo’n evenement komt kijken.

Lijkt het je leuk om een eigen evenement te organiseren en programmeren? Je ideale feest te bedenken? Dan kan dat. Een silent disco met de bediening op rolschaatsen. Een rap- of dansbattle. Een jamsessie, muzikanten, verschillende acts op het gebied van theater, fashion, poëzie, you name it. Wij zijn heel benieuwd naar jouw input!

Je gaat aan de slag met een ervaren team dat jou ondersteunt, maar weet wel, het is ook jouw feestje. Je werkt met andere enthousiaste jongeren, een eigen geworven budget en er is voldoende ruimte voor ideeën. Het feestje van het jaar ligt in jouw (Event)Hands ; )

What’s in it for you?

 • Je doet een unieke ervaring op in het zelf organiseren van een evenement;
 • Je werkt samen met een enthousiast en jong team;
 • We bieden een podium. Jouw input en talent zijn welkom;
 • Je kunt deelnemen aan diverse workshops en excursies, die je meer inzicht geven in de culturele festival- en evenementenbranche;
 • Een mooi project voor op je CV.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent tussen de 16 en 27 jaar;
 • Commitment, betrokkenheid en enthousiasme;
 • Actieve inzet;
 • 2 avonden in de week op locatie in Amsterdam West;
 • 8 – 10 uur per week;
 • Je werkt graag samen met een klein team.

Interesse? Neem contact met ons op. Je kunt je aanmelden tot 1 januari 2020.

Groetjes!

Het EventHands Team – Jop, Kayleigh, Anne, Chiara, Floortje, Wim, Maghaly, Pim, Anke en Bryan.

Trainee.

EventHands biedt het hele jaar door trainingen aan waar jongeren zich als trainee voor aan kunnen melden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stage.

Er zijn bij ons veel mogelijkheden voor het lopen van een stage. Voor begeleiding en groepsactiviteiten ter ondersteuning van de coaches kun je als studenten Social Work het hele jaar door bij ons terrecht.

Studenten Leisure & Hospitality, Eventmanagement en Vrijetijd Management kunnen ook het hele jaar bij ons terrecht binnen het leerwerkbedrijf en meedraaien binnen de vele producties die EventHands in opdracht uitvoert.

MBO Studenten Event Producer, Event Hand en aanverwante opleidingen zijn ook welkom binnen het productiebedrijf.

Neem dus contact met ons op als je interesse hebt!

Vacature.

Op dit momentent hebben we geen vacatures.