Heb jij altijd al verandering willen brengen in de maatschappij? Dan is dit je kans om je aan te melden voor het deelnemersraad-team. Bij de deelnemersraad van EventHands krijg jij de kans om een steentje bij te dragen aan verschillende projecten die verandering brengen aan de buurt.

Wie zoeken wij?
– Je deed eerder mee aan Impact Generator en wilt graag doorstromen;
– Je bent flexibel inzetbaar;
– Je bent communicatief sterk en in voor verandering in de maatschappij;
– Je kunt goed samenwerken;
– Je bent graag betrokken.

Over ons bedrijf
“EventHands biedt een warme werkomgeving met veel vrijheid voor het inbrengen van eigen ideeën en mogelijkheden. In deze functie bouw je een groot netwerk op in het Amsterdamse jongeren zorgen welzijnswerkveld en doe je contacten op met o.a. de gemeente en andere partners van de organisatie. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maak je deel uit van een hecht en ondernemend team met een sterke visie in het jongerenwerk.”

EventHands is een organisatie voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud die aan de slag willen in de culturele sector en/of festival wereld. Wij leiden op tot festivalmedewerker en begeleiden bij het vinden van werk en/of aanvullende opleiding. Gedurende het gehele jaar werken we met de jongeren op verschillende festivals en evenementen, waar zij allerlei sociale- en werknemersvaardigheden opdoen. Daarnaast krijgen zij individuele coaching en groepsactiviteiten aangeboden en komen zij wekelijks samen om te werken aan een eigen evenement. Op deze manier reikt EventHands een hand uit naar jongeren die vanuit een kwetsbare positie in onze samenleving hard willen werken aan een betere toekomst!

Wat bieden wij?
– Leuke en dynamische deelnemersraadcollega’s
– Een vrijwilligersvergoeding
– Gezellige collega’s die voor je klaarstaan
– Ruimte om je eigen input te geven
– Mogelijkheid een onderdeel te zijn van een breed netwerk binnen het sociaal domein en de evenementenbranche.

Interesse? Stuur ons jouw motivatie per mail op of maak een leuk filmpje van maximaal 1:30 minuut waarin je kort vertelt wie je bent en waarom jij perfect bent voor deze job. Stuur hiernaast ook je C.V. en mail deze uiterlijk 31 augustus naar info@eventhands.nl.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.