Partners.

EventHands heeft veel verschillende partners die zich inzetten om onze programma’s en onze methodiek aan te vullen of te versterken door het delen van kennis en ervaring. We beschrijven hier een paar van de lange lijst van samenwerkingen.

Zo is ClickF1 sinds 2015 verbonden aan EventHands. ClickF1 is een organisatie die EventHands helpt met het ontwikkelen en vormgeven van de sociale firma.

Met Stichting Alexander vormen we, samen met dertien andere partijen, een stedelijk Amsterdams platform Maatschappelijke Dienst Tijd. In dit platform delen we kennis op het gebied van Jeugd en Welzijn om ons lokale aanbod in de toekomst ook naar een landelijk aanbod uit te breiden.

Met ROC van Amsterdam wordt het Opleidingshuis Evenementen ingericht en onderwijs aangeboden binnen een contextrijke omgeving en werklocatie van EventHands in Amsterdam Westerpark.

Starters4communities ontwikkelde eerder de businesscase voor onze sociale firma, deed een haalbaarheidsonderzoek in de Staatsliedenbuurt en werkt momenteel samen met ons aan een trainingsprogramma waarmee we nieuwe jongeren op weg helpen met een betekenisvolle carrière, die een duurzame impact maakt op de maatschappij.

Samenwerking voor de toekomst.

Ontwikkeling van methodes en trainingen, en het delen van kennis en ervaringen, vinden we heel belangrijk. Door samen te werken creëren we nog meer inzicht en nog meer impact. We werken aan een betere wereld en een positieve toekomst voor jongvolwassenen. Neem contact op met ons om mogelijkheden voor partnerships te bespreken.