Onze jongeren hebben de afgelopen vier maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen en organiseren van een eigen feest. Op zaterdag 15 februari 2020 wordt er extra aandacht besteed aan jongeren waarvan het niet vanzelfsprekend is om hun verjaardag te vieren. Op deze dag gunnen wij het deze jongeren om zich even jarig te voelen. Wij sluiten niemand uit, iedereen is jarig!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de line-up en meer updates.

Vier het met ons mee.

Vrijdag 15 februari
Volta Amsterdam
20.00 – 01.00 uur

LINE-UP.

Kennny.

Als Trance, Trap en Dubstep een baby zouden krijgen, zo dat kindje Kennny’s muziek zijn. Bij het maken van muziek laat hij zich vooral inspireren door andere muziek. Waaronder artiesten zoals Burial, Bassnectar en RL Grime.

Sinds jongst af aan heeft Kennny al een passie voor muziek. Op zijn 16e is hij begonnen met het maken van zijn eigen muziek. Na een cursus Music producer wist hij gelijk dat muziek maken voor hem was weggelegd.

In het verleden heeft Kennny al een aantal underground Bass feesten georganiseerd. En nu staat hij op: “Iedereen is jarig 2.0”! Laat je meesleuren door de vette Bass en betoverende synths.

Redo & Blocker.

Redo en Blocker zijn upcoming rappers uit Amsterdam west, te horen en zien in de nummers: Pinpas, Trucker, West goons gang en meer. Natuurlijk zijn er locals om de boys te supporten maar voor het geval je het niet weet, Redo X Blocker is aan.

Ze zijn er klaar voor om het heet te maken in de volta! Jump mee, turn up en ga lit!

Zeldzame.

Zeldzame is een rapper uit Amsterdam Noord die niks wilt horen van de mainstream. Met zijn partners in crime neemt hij langzaam maar zeker de game over met nieuwe sounds en een ongekende stijl.

Ben je de sounds van de mainstream zat? Heb je een beetje humor? Dan is deze artiest misschien wat voor jou.

Morris Jay.

Morris Jay, een echte Amsterdammer, is een psycholoog op muzikaal gebied. Hij begon rond zijn 14e al met het produceren van muziek. Eerst hiphop maar zocht al gauw de unieke elektronische sounds op.
Hij maakt onder andere; Hiphop, Afro, Techno, Drum and Bass en Psytrance.

Rond zijn 17e zocht hij de draaitafel op en dat beviel hem. Wilt hij Iedereen in de club aan het dansen krijgen, een heerlijk house set draaien of een Rave op znkop zetten, Morris kan het.

Naast het produceren en draaien staat hij vaak ook zelf op de dansvloer. Op deze manier laat hij zich inspireren en begrijpt hij het verlangen van het publiek.

OfficieelRG.

Zijn hele leven wil hij al shows geven. Hij noemt het zijn grootste droom.

Toen hij nog klein was, 9 jaar, was hij altijd bezig met muziek en luisterde hij naar hiphop/R&B/Soul/Reggae/reggaeton/dancehal/ oldschool/newschool van s’ochtends tot s’avonds.
Daarnaast rappte hij veel buiten met zijn vrienden en op huisfeestjes.

Nu met 22 jaar veroverd hij elke club in Amsterdam en omstreken soms als Rapper of als MC
met zijn unieke flow/ vibe’s.

Hij probeert altijd zijn creativiteit te gebruiken de juiste vibe’s te zoeken soms waar iedereen zijn energie verliest zorgt hij voor de juiste energie.

Gianni steekt zijn hart en ziel in de muziek en in het geven van onvergetelijke shows.

Funk Freaks Amsterdam.

J Daw en Skyfunker zijn Funk Freaks Amsterdam.

Als fervent vinyl verzamelaars kun je ze altijd vinden bij kleine marktverkopen en platenzaken om op zoek te gaan naar verborgen juweeltjes die zij vervolgens toevoegen aan hun collectie en DJ-sets. Hun verzameling brengen ze terug in de stad en in hun maandelijkse show op Red Light Radio.

The Funk Freaks Showcase is een premium mix van 80s Funk, Boogie, Italo Disco en Modern Funk.

Ze zijn een internationaal DJ-collectief en platenlabel gevestigd in Californië (VS), met netwerken in heel Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Mad Rev.

Revellinho Hamel, better known by his stage name Mad Rev Da Surinam Swordsman is a Surinamese rapper who raps in American-English. He was born and raised in Amsterdam.

Mad Rev is known for his funky uptempo flows with punchlines, multi-syllable lyrics and strong messages about crooked police officers, prejudice, unity and racism in the world. In songs such as “No More” he raps about his life growing up in Amsterdam using boombap and G-Funk beats with hard kick snairs and funky/jazzy samples and basslines.

He also does shows all over the country with : saxophone player Jan Driessen, Mr Zudo (DJ/Producer/beatmaker) and Yannick Songca (back up MC).

Laat ons weten dat je erbij bent.