EventHands biedt een festival college aan waarbij je in een periode van vijf maanden leert hoe je een eigen evenement ontwerpt, vormgeeft en organiseert.

Onder begeleiding van een ervaren team en samen met een enthousiaste groep jongeren organiseer je van begin tot eind jouw eigen feest. Een silence disco met de bediening op rolschaatsen. Een rap- of dancebattle. Een jamsessie, muzikanten, verschillende acts op het gebied van theater, fashion, poëzie, you name it. Wij zijn heel benieuwd naar jouw input.

Door een reeks aan workshops te volgen en mee te gaan naar verschillende organisaties die binnen de evenementenbranche werkzaam zijn, leer je de know-how om dit te doen.

Volg de volgende workshops

Conceptontwikkeling

Publiciteit, Social media & marketing
Programmeren
Fondsenwerving
Vormgeving en Decoratie
Draaiboek schrijven
Projectplan schrijven
Presenteren en Pitchen
Licht en Geluid

Tijdens het evenementen college bezoeken wij organisaties en events om een beter beeld te krijgen van het werken in de praktijk.

Als je gezelligheid wil met leuke mensen om je heen, lekker lachen en eten? Check EventHands!

Met deze praktische en theoretische kennis, kun je inspiratie opdoen om jouw eigen evenement/feest te organiseren. Dit is natuurlijk een leuke ervaring en ook mooi meegenomen in je CV! Lijkt het je interessant om met een leuk team je eigen feest te organiseren? En/of heb je een talent die je graag tijdens het feest showt? Wij bieden voor jou plek om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in het organiseren van een feestje?

Het programma is te volgen t/m februari 2020. Dus wees er snel bij!

Aanmelden kan via bovenstaande link!