Heb je bij EventHands al enige ervaring opgedaan door mee te werken op events en festivals? En ben jij ervoor gemaakt om evenementen in de juiste banen te leiden? Laat je in de Crew academie dan verder ontwikkelen tot hulpcoach/ en of festival assistent.

In slechts acht trainingen leer je hoe je bij ons nieuwe deelnemers kunt ondersteunen in het werk en help je ze te laten integreren binnen EventHands. Je krijgt meer verantwoordelijkheid op de groep en neemt enkele taken van de groepswerkers over.

Als festival assistent ben je in de voorbereiding en op festivals actief werkzaam en ondersteun je zowel de festivalcoördinator, als overige deelnemers in hun taken op het festivalterrein.

Volg de volgende workshops en cursussen

Workshop Communicatie
Workshop omgang met calamiteiten + EHBO
Cursus Sociale Hygiëne
Workshop Leiderschap
Workshop werken met de portofoon en navigatie
Cursus VCS
Workshop omgang met stress
Ervaringsdeskundigen aan het woord
Heftruck cursus

Wat levert het op?

Extra ervaring, een certificaat en een mooie referentie voor andere bedrijven in het vak.

Jij bent straks ambassadeur van EventHands! Jij hebt voldoende kennis om deelnemers en bezoekers een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Je straalt professionaliteit uit en leert hoe je je taken bij EventHands en op festivals vervult.

Lijkt het je leuk om meer kennis en tools in handen te krijgen binnen de organisatie van EventHands en op festivals? Meld je dan aan voor de Crew Academie.

Heb je interesse in de training?

Je komt voor deze training in aanmerking wanneer je minimaal zes maanden actief hebt deelgenomen aan een project en je minimaal 1 festival hebt meegedraaid.